Pruži mi ruku – Cesarska gora

Plakat_page-0001
Nakon prošlogodišnjeg uspješnog izleta i ove godine organiziramo izlet za osobe s invaliditetom, na Cesarsku goru. Pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i uz potporu Hrvatskog planinarskog saveza, ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite i prošećete Cesarskom gorom. Naše staze su blage te samim time dostupne većini osoba s invaliditetom koje mogu samostalno hodati. Uz naše vodiče i članove Društva tempo hoda će biti prilagođen kako bismo svi zajedno došli do planinarske kuće, gdje ćemo imati druženje uz osiguranu prehranu i okrjepu. Do planinarske kuće se može doći i osobnim vozilom tako da tko je u mogućnosti, može organizirati prijevoz i za osobe koje ne mogu samostalno hodati, a voljeli bi nam se pridružiti.
U prilogu se nalazi plakat sa detaljima, a u slučaju potrebe za dodatnim informacijama budite slobodni kontaktirati nas na  091/655 4541 (Sanja) ili putem e-maila.
Prijave su do 29.5.2023. godine te vas molimo da poštujete rok kako bismo mogli kvalitetno pripremiti sve potrebno za prijem.